tiistai 4. lokakuuta 2016

PAUL MITCHELL Awapuhi - hoito

Google kuvahaku
  
PAUL MITCHELL Awapuhi-hoito on todella laadukas ja nopea hoito menetelmä hiuksille.  Kaikissa Awapuhi tuoteperheen tuotteissa on syväkosteuttavaa Awapuhi-inkiväärikasvi uutteen lisäksi innovatiivinen KeraTriplex-yhdiste, jossa on kolme erityyppistä keratiinia jotka korjaavat ja jälleenrakentavat hiuksia uskomattoman tehokkaasti. Tuotteissa on puhdas ja miellyttävä tuoksu.
Kaikkissa tuotesarjan tuotteissa käytetty awapuhi-inkiväärikasvi tuotetaan Havaijilla, Paul Mitchellin aurinkoenergialla toimivalla luomuviljelmällä.

KeraTriplex-hoitoampullin sisältämän KeraTriplex- tiivisteen keratiiniproteiini imeytyy hiukseen, korjaa ja silottaa hiuksen vaurioituneet osat.  
 

Keratin Cream Rinse- hoitoaine  on tarkoitettu terveille hiuksille jotka eivät tarvitse vahvaa hoitoa.

Keratin Cream Rinse Repair- hoitaine on tarkoitettu vähän vaurioituneille hiuksille jotka ei tarvitse vahvaa hoitoa. 

Keratin Intensive- hoitoaine antaa kiiltoa hiuksiin ja on intensiivinen syvällle hiuksen rakenteeseen tunkeutuva  voidemmainen hoitoaine joka kosteuttaa hiusta. KeraTriplex-tiivisteen käytön jälkeen. Keratin intensive- käsittely hoitaa ja korjaa hiuksen pintaa ja sen rakennetta välittömästi. Hoitoaine on tarkoitettu käytettäväksi yhteistyössä KeraTriplex-tiivisteen kanssa, jotta tuloksena olisi mahdollisimman terveet hiukset. Todella vaurioituneille hiuksille.

Hoito


 Hoito alkaa hiusten selvityksellä ja arvioinnilla. Kun hiukset on arvioitu hiukset pestään Moisturizing Lather Shampoolla. Jos hiukset ovat likaiset niin hiukset pestään kahteen kertaan. Ensimmäinen kerta puhditaa toinen kerta hoitaa, pienimäärä riittää sillä tuote on todella riittoisaa.  

 Shampoo pesun jälkeen hiukset pyyhekuivataan ja hiuksiin laitetaan vaikuttavaan tehohoitava KeraTriplex-ampulli viideksi minuutiksi, jos hiukset ovat kuivat, karkeat, luonnonkiharat tai jos hiuksissa on kemiallisen käsittelyn jälkiä.  Kun ampulli on levitetty, hiukset kääritään pyyhkeeseen ja annetaan vaikuttaa.

  Kun ampulli on vaikuttanut niin hiuksiin levittään Keratin Intensive Treatment-hoitoaine värin levitys tekniikalla. Hiuksiin tehdään ensin ristipään jako ja hoitoaine levitetään ensin  jakojen mukaisesti juureen ja sen jälkeen hieman pituuksiin. Tämän jälkeen aloitetaan tuotteen levitys n. 1cm paksuisilla osituksilla juuresta latvaan. Kun kaikkiin neljään osioon on hoitoaine levitetty annetaan sen vaikuttaa 10min. lämmössä esim. höyrykoneeseen tai lämpösäteiliään. Huuhtele vaikutus ajan kuluttua. 


Oikealla Keratin Cream Rinse REPAIR, Moisturizing Lather Shampoo, Keratin Cream Rinse

Keratin Intensive Tretment-hoitoaineet ja KeraTriplex-tehohoito ampulli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti