perjantai 21. huhtikuuta 2017

4 värjäystä

Tyvi ja raidat 


Asiakkaalla oli lyhyt leikkaus hiuksissa ja väriltään ne olivat mustat (kotiväreillä värjätty) ja n. 2cm tyvikasvu josta n.30% oli harmaita. 

Asiakas toivoi raitoja ja tyven värjäystä. Joten teimme hiusten päälliosaan vaalennusaineella lappuraitoja 6% hapetteella ja korjasimme 9% hapeteella lappujen sisältöä, jos oli tarve. Kun laput oli saatu valmiiksi värjäsimme tyven Ultimate värisarjan  4N värillä ja 3% hapetteella (sekoitussuhde 1:1)

Kun raidat olivat vaalentuneet haluttuun tummuusluokkaan, värit pestiin pois emulgoiden. Pesun jälkeen kuivasimme koko pään ja aloimme valitsemaan haluttua väriä.  

Raitojen väriksi valioitui Luxima men värisarjan Silverfox ja mixer Viola. Koska Silverfox värin vaikutusaika on 5min. niin väri täytyi levittää nopeasti raitoihin ettei värin vaikutus loppuisi kesken. 


Tyvi ja sävy

Asiakkaalla oli 7 tummuusasteinen neutraali tyvi n. 3cm, hiuksen keskiosa oli 9.3 ja latva oli 10.03.  

Asiakas halusi luonnollisen vaalean lopputuloksen, joten väreiksi valikoitui: 
Tyvi Ultimate 10.1 + 10.02+9% 1:1 
Pituus Velvety 10.02 + 10.01 + 10N+ 1.5% 1:2  

Ensin väri levitettiin tyveen, jonka jälkeen pituuteen alettiin lypsämään velvetyä, jottei värien välille jäisi ''kovaa rajaa''
Lopputulos oli väriltään 10.01 eli luonnollinen, mutta hieman kylmä sävy.  


Liukuväri tummasta purppuraan


Asiakkaalla oli pitkät, mustat ja paksut hiukset, jossa oli 5cm tyvikasvu väriltään 7N.  (kotiväreillä värjätty)

Asiakkaan toiveena oli purppura latva, joten värjäys aloitettiin hiuksia vaalentamalla KC Bleach+ 6%+ 9% 1:2. Väri levitettiin Balayage tekniikalla. Kun väri oli oli tarpeeksi vaalea eli n. 8 tummuusasteinen se pestiin pois. 

Kun hiukset oli kuivattu niin valittiin tyveen Ultimate 4N+4.2+6.66 3% 1:1 (6.66 tuli n. 1ml) 

Latvaan tuli  Ultimate 6.66 + 6.66R 3% 1:1 
Tyvi ja latva väri sekoitettiin n. 5cm matkalta toisiinsa, jotta hiuksiin saataisiin aikaan kaunis liuku. 

Raidat 

Asiakkaalla oli neutraalit 8 tummuusasteiset hiukset ja hän halusi vaaleamman yleivaikutelman, joten teimme pieniä palkkiraitoja foliolla kokopäähän KC Bleach vaalennusaineella + 1.5%. (sekoitussuhde 1:2)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti