maanantai 6. helmikuuta 2017

Tyviväri


Lähtökohta ja väri

Asiakkaan tyvessä oli n. 3cm alueella omaa väriä 8N , pituudessa oli 2N ja latvassa 1N. 
Hius on lasimainen ja helposti takkuutuva, latvoissa happivaurioita. 



Asiakkaan toiveena on saada myöhemmin vaalean ruskeat hiuksen, joten tyveen valittiin väriksi 4N ja 3% hapete. Sekoitussuhde oli 1:1 30ml 4N + 30ml hapetetta.

Asiakkaan ja itsensä suojaaminen

Ennen värin levitystä asiakas tulee suojata kapalla ja niskaliinalla. Kapan päälle tulee laittaa värinsuoja liina jos hiukset yltävät kapanpäälle. 

Kampaajalla on hyvä olla essu tai työtakki mieluiten molemmat ettei vaatteisiin sotkeudu väriä. Hanskat ovat pakolliset.

Värinlevitys

Värin levitys tehtiin ristipäänjako värjäysmenetelmällä. Ensin väri levitettiin ristipäähän n. 5cm alueelle. Sen jälkeen siirryttiin takaosaan, jossa edettii n. 1cm paksuisilla osioilla jotta väristä tulisi mahdollisimman tasainen. Takaosan jälkeen siirryttiin pään etupuolelle ja sekin värjättiin 1cm paksuisilla osioilla. Lopuksi väri laitettiin huolellisesti hiusrajoihin ja tämän jälkeen puhdistettiin iholle mennyt väri pois ettei ihoon tartu väriä.
 





 Värin annettiin vaikuttaa 30 minuuttia, jonka jälkeen väri pestiin pois ensin emulgoiden ja sen jälkeen käyttäen Paul Mitchell Color care shampoota ja hoitoainetta. MUISTA HANSKAT!







ENNEN                                  JÄLKEEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti